|
|
Fitxa de la conferència |
|
|
Títol | LA PROTEÏNA DELS INSECTES ÉS EL NOSTRE FUTUR? |
|
|
Descripció | El consum de proteïna de bona qualitat biològica d’origen animal és cada cop un repte més gran pel mediambient. Una proposta que està creixent a la UE és el consum de proteïna derivada d’insectes. Es un proteïna d’elevada qualitat biològica per consum humà que resulta ecològicament més sostenible que el cultiu d’animals estabulats i que té una elevada taxa de producció vinculada amb al seu ràpid cicle de vida. Una llarga cultura de rebuig als insectes dificulta la seva introducció al consum humà a les cultures europees. En aquesta xerrada analitzarem el pros i els contra d’aquesta alternativa i qui s’animi por participar en un estudi per conèixer la susceptibilitat a aquest consum. |
|
|
Durada | 50 minuts |
|
|
Idioma |
Indistint (Català o castellà)
|
|
|
Nombre d'edicions | 1 |
|
|
Àmbit principal |
Cientificotècnic
| |
|
Altre àmbit |
Ciències Salut
| |
|
Ponent Principal |
Anna Ardèvol Grau - Dept Bioquímica i Biotecnologia
| |
|
|
|
|
|
|
Material | |
|
|
Observacions | Aquesta conferència està relacionada amb el Grau de Bioquímica i Biologia Molecular.
Si voleu reservar-la, cal que us poseu en contacte amb el Dr. Joan Carvajal. |
|