Fitxa de la conferència
Títol INSECTES I IMPRESSIÓ 3D D’ALIMENTS, EL FUTUR DE LA NOSTRA DIETA?
Descripció L’elevat consum de proteïnes animals i el creixement exponencial de la població mundial fa necessari trobar fonts alternatives a les tradicionals per abastir la demanda creixent, i per altra assegurar que el procés d’obtenció sigui respectuós amb el medi ambient. En aquesta xerrada es discutiran els avantatges dels insectes com a font alternativa de proteïnes i altres nutrients per alimentació humana i animal. Es farà un repàs de les espècies que s’utilitzen, dels productes que s’obtenen i de l’impacte ambiental d’aquest tipus de producció. Per acabar, en la xerrada es presentaran els avantatges de la impressió 3D d’aliments per una alimentació personalitzada i adaptada a les necessitats de diferents sectors de la població.
Durada 45 minuts
Idioma Català
Nombre d'edicions 8
Àmbit principal Cientificotècnic
Altre àmbit Ciències Salut
Ponent Principal Maria Carmen Güell Saperas - Dept Enginyeria Química
Material  
Observacions  



Tornar al llistat de conferències