Fitxa de la conferència
Títol LA PROTEÏNA DELS INSECTES ÉS EL NOSTRE FUTUR?
Descripció El consum de proteïna de bona qualitat biològica d’origen animal és cada cop un repte més gran pel mediambient. Una proposta que està creixent a la UE és el consum de proteïna derivada d’insectes. Es un proteïna d’elevada qualitat biològica per consum humà que resulta ecològicament més sostenible que el cultiu d’animals estabulats i que té una elevada taxa de producció vinculada amb al seu ràpid cicle de vida. Una llarga cultura de rebuig als insectes dificulta la seva introducció al consum humà a les cultures europees. En aquesta xerrada analitzarem el pros i els contra d’aquesta alternativa i qui s’animi por participar en un estudi per conèixer la susceptibilitat a aquest consum.
Durada 50 minuts
Idioma Indistint (Català o castellà)
Nombre d'edicions 1
Àmbit principal Cientificotècnic
Altre àmbit Ciències Salut
Ponent Principal Ana Maria Ardèvol Grau - Dept Bioquímica i Biotecnologia
Material  
Observacions CONFERÈNCIA ESGOTADA. JA NO ES POT RESERVAR

Tornar al llistat de conferències