CONSULTA D'HORARIS
SELECCI D'ASSIGNATURES
Usuari gen�ric | 2010-11 | 27/11/2021
Ets a: Assignatures
Selecciona les assignatures que t'interessin del pla: Oenology (2006) Continuar per seleccionar crdits lliures

Primer curs
Acta nica AN
Obligatries
TREBALL DE FI DE MSTER 195131110
Segon curs
Acta nica AN
Obligatries
COMUNICACI CIENTFICA 195131109
Assignatures sense curs definit
Acta nica AN
Optatives
BACTERIS LCTICS I FERMENTACI MALOLCTICA 195131224
BIOTECNOLOGIA DELS MICROORGANISMES ENOLGICS 195131223
COMPOSTOS FENLICS, POLISICRIDS I PROTENES DEL VI 195131219
DISSENY EXPERIMENTAL I TRACTAMENT ESTADSTIC EN ENOLOGIA I BIOTECNOLOGIA 195131227
ELABORACI DE VINAGRES: ASPECTES TECNOLGICS I MICROBIOLGICS 195131217
LA INVESTIGACI EN ENOLOGIA A ESPANYA 195131212
LLEVATS I FERMENTACI ALCOHLICA 195131221
NOVES TENDNCIES EN L'ANLISI INSTRUMENTAL DEL VI 195131210
ORIENTACI PROFESSIONAL I CIUTADANIA 195131225
SEMINARI CIENTFIC EN ENOLOGIA I BIOTECNOLOGIA 195131226
TCNIQUES D'ESTUDI EN MICOLOGIA 195131220
TCNIQUES MOLECULARS D'ANLISI I CONTROL MICROBIOLGIC 195131222
TRACTAMENTS PREFERMENTATIUS I POSTFERMENTATIUS EN L'ELABORACI DE VINS 195131209