CONSULTA D'HORARIS
SELECCI? D'ASSIGNATURES
Usuari gen�ric | 2018-19 | 04/06/2023
Ets a: Assignatures
Selecciona les assignatures que t'interessin del pla: Fermented Beverages (2014) Continuar per seleccionar més assignatures

Primer curs
Convocatòria única AN sense addicional
TREBALL FI DE MÀSTER 19625301
Acta única AN
Optatives
TECNOLOGIA CERVESERA 19625218
Acta única 1Q
Obligatòries
AVALUACIÓ DE SOSTENIBILITAT: ANÀLISI DEL CICLE DE VIDA 19625105
BEGUDES FERMENTADES 19625101
PREPARACIÓ I PRESENTACIÓ DE PROJECTES 19625104
QUIMIOMETRIA PEL CONTROL DE BEGUDES FERMENTADES 19625103
SEGURETAT ALIMENTÀRIA 19625102
Optatives
ANÀLISI ENOLÒGICA AVANÇADA I SENSOMETRIA 19625202
AVENÇOS CIENTÍFICS EN LLEVATS VÍNICS 19625204
BIOTECNOLOGIA I CONTROL MICROBIOLÒGIC DEL VI 19625206
EL SECTOR CERVESER 19625216
MACROMOLÈCULAS DEL RAÏM I EL VI 19625203
NOUS REPTES A LA FERMENTACIÓ MALOLÀCTICA 19625205
ÚLTIMS AVENÇOS EN ELABORACIÓ DE VINAGRES I DESTIL.LATS 19625207
Acta única 2Q
Optatives
ALTRES MICROORGANISMES D'INTERÈS EN ENOLOGIA I VITICULTURA 19625209
ANÀLISI SENSORIAL DE CERVESA 19625220
COMUNICACIÓ CIENTÍFICA 19625201
INNOVACIÓ EN TRACTAMENTS PRE I POST FERMENTATIUS 19625208
MALTA I TECNOLOGIA DEL MALT 19625217
MICROBIOLOGIA DE LA CERVESA 19625219
PRÀCTIQUES EXTERNES 19625401