CONSULTA D'HORARIS
SELECCI? D'ASSIGNATURES
Usuari gen�ric | 2015-16 | 27/09/2023
Ets a: Assignatures
Selecciona les assignatures que t'interessin del pla: Begudes Fermentades (2014) Continuar per seleccionar ms assignatures

Primer curs
Convocatria nica AN sense addicional
TREBALL FI DE MSTER 19625301
Acta nica 1Q
Obligatries
AVALUACI DE SOSTENIBILITAT: ANLISI DEL CICLE DE VIDA 19625105
BEGUDES FERMENTADES 19625101
PREPARACI I PRESENTACI DE PROJECTES 19625104
QUIMIOMETRIA PEL CONTROL DE BEGUDES FERMENTADES 19625103
SEGURETAT ALIMENTRIA 19625102
Optatives
ANLISI ENOLGICA AVANADA I SENSOMETRIA 19625202
AVENOS CIENTFICS EN LLEVATS VNICS 19625204
BIOTECNOLOGIA I CONTROL MICROBIOLGIC DEL VI 19625206
EL SECTOR CERVESER 19625216
GESTI D'INCULS PER A LA SEGONA FERMENTACI 19625215
MACROMOLCULAS DEL RAM I EL VI 19625203
NOUS REPTES A LA FERMENTACI MALOLCTICA 19625205
LTIMS AVENOS EN ELABORACI DE VINAGRES I DESTIL.LATS 19625207
Acta nica 2Q
Optatives
ANLISI SENSORIAL DE CERVESA 19625220
ANLISI SENSORIAL DE VINS ESCUMOSOS DEL MN 19625211
COMUNICACI CIENTFICA 19625201
FISICOQUMICA DE L'EFERVESCNCIA 19625212
GESTI ECONMICA I MRQUETING 19625221
INNOVACI EN TRACTAMENTS PRE I POST FERMENTATIUS 19625208
MALTA I TECNOLOGIA DEL MALT 19625217
MICROBIOLOGIA DE LA CERVESA 19625219
PRCTIQUES EXTERNES 19625401
VARIETATS DESTINADES A ESCUMOSOS: CARACTERSTIQUES I ZONIFICACI 19625213
VITICULTURA DE QUALITAT 19625214
Acta nica AN
Optatives
TECNOLOGIA CERVESERA 19625218
TECNOLOGIA DE VINS ESCUMOSOS 19625210