CONSULTA D'HORARIS
SELECCI D'ASSIGNATURES
Usuari gen�ric | 2013-14 | 27/07/2021
Ets a: Assignatures
Selecciona les assignatures que t'interessin del pla: Enologia (2010) Continuar per seleccionar crdits lliures

Primer curs
Acta nica AN
Obligatries
COMUNICACI CIENTFICA 19605101
TREBALL DE FI DE MSTER 19605301
Assignatures sense curs definit
Acta nica AN
Optatives
APRENENTATGE DEL TAST DE VINS 19605223
BACTERIS LCTICS I FERMENTACI MALOLCTICA 19605215
BIOTECNOLOGIA DELS MICROORGANISMES ENOLGICS 19605214
COMPOSTOS FENLICS, POLISICRIDS I PROTENES DEL VI 19605210
DISSENY DE CELLER 19605226
ELABORACI DE VINS 19605221
ESTABILITZACI, CRIANA I EMBOTELLATGE 19605225
FONAMENTS DE BIOQUMICA I MICROBIOLOGIA ENOLGIQUES 19605220
FONAMENTS DE LA QUMICA I ANLISI ENOLGIQUES 19605222
FONAMENTS DE VITICULTURA 19605224
LA INVESTIGACI EN ENOLOGIA A ESPANYA 19605204
LLEVATS I FERMENTACI ALCOHLICA 19605212
NOVES TENDNCIES EN L'ANLISI INSTRUMENTAL DEL VI 19605202
SUBPRODUCTES: VINAGRES I DESTILLATS 19605227
TCNIQUES D'ESTUDI EN MICOLOGIA 19605211
TCNIQUES MOLECULARS D'ANLISI I CONTROL MICROBIOLGIC 19605213
TRACTAMENTS PREFERMENTATIUS I POSTFERMENTATIUS EN L'ELABORACI DE VINS 19605201
VINS DEL MN 19605228