CONSULTA D'HORARIS
SELECCI D'ASSIGNATURES
Usuari gen�ric | 2014-15 | 20/09/2021
Ets a: Assignatures
Selecciona les assignatures que t'interessin del pla: Bebidas Fermentadas (2014) Continuar per seleccionar ms assignatures

Primer curs
Convocatria nica AN sense addicional
TREBALL FI DE MSTER 19625301
Acta nica 1Q
Obligatries
AVALUACI DE SOSTENIBILITAT: ANLISI DEL CICLE DE VIDA 19625105
BEGUDES FERMENTADES 19625101
PREPARACI I PRESENTACI DE PROJECTES 19625104
QUIMIOMETRIA APLICADA A VINS I ALIMENTS 19625103
SEGURETAT ALIMENTRIA 19625102
Acta nica 2Q
PRCTIQUES EXTERNES 19625401
Assignatures sense curs definit
Acta nica 1Q
Optatives
ANLISI ENOLGICA AVANADA I SENSOMETRIA 19625202
AVENOS CIENTFICS EN LLEVATS VNICS 19625204
BIOTECNOLOGIA I CONTROL MICROBIOLGIC DEL VI 19625206
EL SECTOR CERVESER 19625216
MACROMOLCULAS DEL RAM I EL VI 19625203
NOUS REPTES A LA FERMENTACI MALOLCTICA 19625205
LTIMS AVENOS EN ELABORACI DE VINAGRES I DESTIL.LATS 19625207
Acta nica 2Q
Optatives
ANLISI SENSORIAL I EVOLUCI DEL PRODUCTE 19625220
CARACTERSTIQUES DE LES VARIETATS DESTINADES A LA PRODUC. D'ESCUMOSOS. APTITUDS AGRON. I ENOL. 19625213
COMUNICACI CIENTFICA 19625201
GESTI ECONMICA I MRQUETING 19625221
INNOVACI EN TRACTAMENTS PRE I POST FERMENTATIUS 19625208
MALTA I TECNOLOGIA DEL MALT 19625217
MICROBIOLOGIA I GESTI D'INCULS EN LA INDSTRIA CERVESERA 19625219
REPTES VITCOLES ACTUALS APLICATS A LA MILLORA DE LA QUALITAT DEL RAM 19625214
Acta nica AN
Optatives
TECNOLOGIA CERVESERA 19625218