CONSULTA D'HORARIS
SELECCI D'ASSIGNATURES
Usuari gen�ric | 2015-16 | 17/05/2021
Ets a: Assignatures
Selecciona les assignatures que t'interessin del pla: Bebidas Fermentadas (2014) Continuar per seleccionar ms assignatures

Primer curs
Convocatria nica AN sense addicional
TREBALL FI DE MSTER 19625301
Acta nica 1Q
Obligatries
AVALUACI DE SOSTENIBILITAT: ANLISI DEL CICLE DE VIDA 19625105
BEGUDES FERMENTADES 19625101
PREPARACI I PRESENTACI DE PROJECTES 19625104
QUIMIOMETRIA PEL CONTROL DE BEGUDES FERMENTADES 19625103
SEGURETAT ALIMENTRIA 19625102
Acta nica 2Q
PRCTIQUES EXTERNES 19625401
Assignatures sense curs definit
Acta nica 1Q
Optatives
ANLISI ENOLGICA AVANADA I SENSOMETRIA 19625202
AVENOS CIENTFICS EN LLEVATS VNICS 19625204
BIOTECNOLOGIA I CONTROL MICROBIOLGIC DEL VI 19625206
EL SECTOR CERVESER 19625216
GESTI D'INCULS PER A LA SEGONA FERMENTACI 19625215
MACROMOLCULAS DEL RAM I EL VI 19625203
NOUS REPTES A LA FERMENTACI MALOLCTICA 19625205
LTIMS AVENOS EN ELABORACI DE VINAGRES I DESTIL.LATS 19625207
Acta nica 2Q
Optatives
ANLISI SENSORIAL DE CERVESA 19625220
ANLISI SENSORIAL DE VINS ESCUMOSOS DEL MN 19625211
COMUNICACI CIENTFICA 19625201
FISICOQUMICA DE L'EFERVESCNCIA 19625212
GESTI ECONMICA I MRQUETING 19625221
INNOVACI EN TRACTAMENTS PRE I POST FERMENTATIUS 19625208
MALTA I TECNOLOGIA DEL MALT 19625217
MICROBIOLOGIA DE LA CERVESA 19625219
VARIETATS DESTINADES A ESCUMOSOS: CARACTERSTIQUES I ZONIFICACI 19625213
VITICULTURA DE QUALITAT 19625214
Acta nica AN
Optatives
TECNOLOGIA CERVESERA 19625218
TECNOLOGIA DE VINS ESCUMOSOS 19625210