CONSULTA D'HORARIS
SELECCI D'ASSIGNATURES
Usuari gen�ric | 2017-18 | 30/03/2020
Ets a: Assignatures
Selecciona les assignatures que t'interessin del pla: Bachelor's Degree in Oenology (2014) Continuar per seleccionar crdits lliures

Primer curs
Primer quadrimestre
Formaci bsica i obligatries
ESTADSTICA 19224005
FSICA 19224007
FONAMENTS DE BIOLOGIA 19224001
MATEMTIQUES 19224006
QUMICA I 19224008
Segon quadrimestre
Formaci bsica i obligatries
BIOLOGIA CELLULAR I GENTICA 19224003
BIOQUMICA 19224010
FISIOLOGIA VEGETAL I PRCTIQUES DE BIOLOGIA 19224002
MICROBIOLOGIA GENERAL 19224004
QUMICA II 19224009
Segon curs
Primer quadrimestre
Formaci bsica i obligatries
AMPELOLOGIA 19224111
ANLISI QUMICA ENOLGICA I 19224104
ANLISI SENSORIAL I 19224107
EDAFOLOGIA I CLIMATOLOGIA VITCOLES 19224105
ENOLOGIA GENERAL I 19224106
MICROBIOLOGIA I BIOQUMICA ENOLGIQUES I 19224102
QUMICA ENOLGICA 19224103
Segon quadrimestre
Formaci bsica i obligatries
ANLISI QUMICA ENOLGICA II 19224110
ANLISI SENSORIAL II 19224113
ECONOMIA I MRQUETING VITIVINCOLA 19224108
MICROBIOLOGIA I BIOQUMICA ENOLGIQUES II 19224109
OPERACIONS BSIQUES 19224101
VITICULTURA I 19224112
Tercer curs
Primer quadrimestre
Formaci bsica i obligatries
ANLISI INSTRUMENTAL ENLOGICA 19224118
ANLISI SENSORIAL III 19224117
CULTURA VITIVINCOLA 19224116
ENOLOGIA GENERAL II 19224115
SUBPRODUCTES VITIVINCOLES 19224114
VITICULTURA II 19224119
Segon quadrimestre
Formaci bsica i obligatries
ANLISI SENSORIAL IV 19224124
CRIANA I ENVELLIMENT 19224122
ELABORACI DE VINS ESCUMOSOS 19224123
ENGINYERIA ENOLGICA 19224126
GESTI DE LA QUALITAT I LA SEGURETAT EN LA INDSTRIA VITIVINCOLA 19224125
GESTI MEDIAMBIENTAL DE LA INDSTRIA ENOLGICA 19224121
NORMATIVA I LEGISLACI VITIVINCOLA 19224120
PATOLOGIA VITCOLA 19224127
Quart curs
Primer quadrimestre
Formaci bsica i obligatries
PRCTIQUES EXTERNES 19224401
Anual
Formaci bsica i obligatries
TREBALL DE FI DE GRAU 19224301
Assignatures sense curs definit
Primer quadrimestre
Optatives
ALIMENTS FERMENTATS 19224226
EL VI COM A ALIMENT 19224213
TECNOLOGIA DEL SERVEI DE VINS. HARMONIA DE VINS I MENJAR 19224224
Segon quadrimestre
Optatives
BEGUDES ESPIRITUOSES 19224228
CONTROL DE QUALITAT EN L'ELABORACI DE VINS ESCUMOSOS 19224205
CREACI DE VALOR EN EL SECTOR VITIVINCOLA 19224212
EINES D'ANLISI DE DADES PER AL LABORATORI AGROALIMENTARI 19224229
ELABORACI DE CERVESA 19224230
EXPORTACI DE VINS 19224227
FACTORS DE QUALITAT EN EL CULTIU DE LA VINYA 19224214
INNOVACI I TAST DE VINS ESCUMOSOS 19224210
MICOLOGIA VITCOLA 19224216
PLANIFICACI I GESTI DE L'ENOTURISME 19224220
SELECCI I MILLORA D'INCULS ENOLGICS 19224204