CONSULTA D'HORARIS
SELECCI D'ASSIGNATURES
Usuari gen�ric | 2016-17 | 12/04/2021
Ets a: Assignatures
Selecciona les assignatures que t'interessin del pla: Grau d'Enologia (2009) Continuar per seleccionar crdits lliures

Primer curs
Segon quadrimestre
Formaci bsica i obligatries
FSICA 19214002
Segon curs
Primer quadrimestre
Formaci bsica i obligatries
QUMICA ENOLGICA 19214102
Anual
Formaci bsica i obligatries
BIOLOGIA I FISIOLOGIA DE LA VINYA 19214105
Tercer curs
Primer quadrimestre
Formaci bsica i obligatries
ENOLOGIA GENERAL II 19214115
PRCTIQUES INTEGRADES DE VITICULTURA 19214110
PRCTIQUES INTEGRADES D'ENOLOGIA 19214117
PRODUCTES DERIVATS DE LA VINYA I DEL VI 19214123
Segon quadrimestre
Formaci bsica i obligatries
ANLISI SENSORIAL II 19214116
ECONOMIA I GESTI D'EMPRESES 19214125
ENGINYERIA ENOLGICA 19214122
MICROBIOLOGIA I BIOQUMICA ENOLGIQUES II 19214112
PROTECCI SANITRIA DE LA VINYA 19214109
VINS ESCUMOSOS I GASIFICATS 19214118
VITICULTURA DE PRECISI 19214108
Anual
Formaci bsica i obligatries
ANLISI QUMICA ENOLGICA II 19214103
Quart curs
Primer quadrimestre
Formaci bsica i obligatries
PRCTIQUES EXTERNES 19214401
Segon quadrimestre
Formaci bsica i obligatries
CRIANA I ENVELLIMENTS DELS VINS 19214119
CULTURA VITIVINCOLA 19214127
GESTI DE LA QUALITAT DE LA INDSTRIA VITIVINCOLA 19214104
GESTI MEDIAMBIENTAL DE LA INDSTRIA VITIVINCOLA 19214124
MARKETING VITIVINCOLA 19214126
NORMATIVA I LEGISLACI VITIVINCOLA 19214128
Anual
Formaci bsica i obligatries
TREBALL DE FI DE GRAU 19214301
Assignatures sense curs definit
Primer quadrimestre
Optatives
ALIMENTS FERMENTATS 19214218
TECNOLOGIA DEL SERVEI DE VINS. HARMONIA DE VINS I MENJARS 19214203
Segon quadrimestre
Optatives
CONTROL DE LA QUALITAT EN L'ELABORACI DELS VINS ESCUMOSOS 19214214
CREANT VALOR AL MN DEL VI 19214217
EINES D'ANLISI DE DADES PER AL LABORATORI AGROALIMENTARI 19214216
PLANIFICACI I GESTI ENOTURISME 19214215
Anual
Optatives
ESTUDIS EN EL MARC DE CONVENIS DE MOBILITAT I 19214202
ESTUDIS EN EL MARC DE CONVENIS DE MOBILITAT II 19214211