ASSIGNATURA: FONAMENTS DE MICROBIOLOGIA D'ALIMENTS | |
CODI: 20234123 |
HORARI DELS GRUPS | DATA INICI | DATA FI | DIA | HORARI | AULA | ||
Grp PRÀCTIQUES LABORATORI (200004123) | 15/02/2021 | 01/06/2021 | DILLUNS | 15:00 - | 20:00 | ||
15/02/2021 | 01/06/2021 | DIMARTS | 15:00 - | 20:00 | |||
15/02/2021 | 01/06/2021 | DIMECRES | 15:00 - | 20:00 | |||
15/02/2021 | 01/06/2021 | DIJOUS | 15:00 - | 20:00 | |||
15/02/2021 | 01/06/2021 | DIVENDRES | 15:00 - | 20:00 | |||
Grp CLASSE MAGISTRAL (200004123) | 15/02/2021 | 01/06/2021 | DIMARTS | 9:00 - | 11:00 |
DATA EXÀMENS | DATA | DIA | HORARI | AULA | ||
Grp EXAMEN (200004123) | 21/06/2021 | DILLUNS | 16:00 - | 19:00 |
GRUP | PROFESSORAT | ID. |
Grp PRÀCTIQUES LABORATORI (200004123) | JOSÉ FRANCISCO CANO LIRA | |
DANIA GARCÍA SÁNCHEZ | ||
KATIHUSKA VIVIANA PAREDES AGUILAR | ||
OSCAR VILLUENDAS VÁZQUEZ | ||
Grp CLASSE MAGISTRAL (200004123) | JOSÉ FRANCISCO CANO LIRA | |
JAVIER CAPILLA LUQUE | ||
ALBERTO MIGUEL STCHIGEL GLIKMAN |