ASSIGNATURA: ELABORACIÓ DE CERVESA | |
CODI: 19224230 |
HORARI DELS GRUPS | DATA INICI | DATA FI | DIA | HORARI | AULA | ||
Grp PRÀCTIQUES LABORATORI 1 (19224230). | 20/03/2023 | 24/03/2023 | DIMECRES | 15:00 - | 19:00 | LABORATORI 103 DOCÈNCIA (BQ) | |
27/03/2023 | 31/03/2023 | DIMECRES | 15:00 - | 17:00 | AULA TAST | ||
27/03/2023 | 31/03/2023 | DIMECRES | 17:00 - | 18:00 | AULA TAST | ||
11/04/2023 | 14/04/2023 | DIMECRES | 15:00 - | 19:00 | LABORATORI 103 DOCÈNCIA (BQ) | ||
Grp CLASSE MAGISTRAL (19224230). | 13/02/2023 | 17/03/2023 | DIMECRES | 15:00 - | 18:00 | AULA 203 |
DATA EXÀMENS | DATA | DIA | HORARI | AULA | ||
Grp EXAMEN (19224230). | 22/06/2023 | DIJOUS | 12:00 - | 14:00 | AULA 204 |
GRUP | PROFESSORAT | ID. |
Grp PRÀCTIQUES LABORATORI 1 (19224230). | ALBERT BARRACHINA ROBERT | |
JORDI DE MIER VINUE | ||
Grp CLASSE MAGISTRAL (19224230). | JORDI DE MIER VINUE |