ASSIGNATURA: ASPECTES TECNOLÒGICS DELS COMPONENTS DELS ALIMENTS | |
CODI: 13675233 |
HORARI DELS GRUPS | DATA INICI | DATA FI | DIA | HORARI | AULA | ID. | ||
Grp TEORIA (13675233) | 17/01/2022 | 25/01/2022 | DILLUNS | 15:00 - | 18:00 | AULA 102 | CAS | |
17/01/2022 | 25/01/2022 | DIMARTS | 15:00 - | 18:00 | AULA 102 | CAS | ||
26/01/2022 | 28/01/2022 | DIMECRES | 15:00 - | 18:00 | AULA 102 | CAS | ||
26/01/2022 | 28/01/2022 | DIJOUS | 15:00 - | 18:00 | AULA 102 | CAS | ||
26/01/2022 | 28/01/2022 | DIVENDRES | 15:00 - | 18:00 | AULA 102 | CAS |
DATA EXÀMENS | DATA | DIA | HORARI | AULA | ||
Grp EXAMEN (13675233) | 07/02/2022 | DILLUNS | 15:00 - | 17:00 | AULA 101 | |
Grp EXAMEN (13675233) | 24/03/2022 | DIJOUS | 11:00 - | 13:00 | AULA 005 |
GRUP | PROFESSORAT |
Grp TEORIA (13675233) | MANUEL SUÁREZ RECIO |